top of page
Search
  • Writer's pictureHelen Rohumaa

Sisemise rahulolu saladus?

Selleks, et endaga ja oma eluga tavareaalsuse mõttes sisemiselt rahul olla tuleb mõista, et mündil on alati kaks poolt ja need käivad käsikäes. Kui ihkad vaikust, saad varem või hiljem kogeda ka lärmi. Ihkad sõprust, saad ka kiusu. On viisakus, kuid on ka roppused, on tõde ning on vale jne. See on duaalsus, kus meie tavateadvus enamasti pendeldab ja püsivat rahulolu on keeruline saavutada.


Võime elada duaalses kontrastide maailmas, pidevalt rahulolu taga ajades, aga võime valida ka midagi muud. Näiteks maailma vaatleja pilgu läbi. Vaatleja elab duaalsusest väljaspool. Ta on sellest teadlik, aga ta ei osale selles. Ta ei pea ühte poolsust teisest paremaks või halvemaks, sest ta lihtsalt aktsepteerib seda, mis parasjagu on. Usalda elu, leia endas see neutraalne - vaatleja positsioon ja saavutadki tasapisi sisemise rahulolu. Mida tihedamini vaatleja positsioonis oled, seda püsivamaks see muutub.


Praeguses eriolukorras, koduses keskkonnas on eriti hea harjutada sisemise rahulolutunde loomist ja säilitamist pere ja lähedastega. Sest see, millises seisus me sisemiselt oleme mõjutab nii meie kui teiste elu palju rohkem kui me võib-olla arvanud oleme. Näiteks Doktor David R.Hawkins on teostanud tehnoloogilise mõõtmise ning katsed (pärineb teosest "Power vs Force") ning on selgunud, et ainuüksi 1 armastuse - ja rahuseisundis viibiv inimene (500 Hz) suudab mõjutada enda ümber ca 750 tavainimest positiivselt ja ülestõstvalt.


Kena kevadet ja olge hoitud!




96 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page